Partizan u petak u Mađarskoj bez petorice

Crno-beli će u reprezentativnoj pauzi imati jaku proveru.

Fudbal 08.11.2016 | 16:00
Partizan u petak u Mađarskoj bez petorice
Fudbaleri Partizana pauzu u domaćem šampionatu, zbog reprezentativnih obaveza, iskoristiće da otputuju u Mađarsku i odigraju prijateljsku utakmicu sa Videotonom.

Crno-beli će u četvrtak u Sekešfehervar otići bez petorice fudbalera, jer su Nemanja Mihajlović i Uroš Ðurđević pozvani u mladu reprezentaciju Nikola Milenković i Miroslav Bogosavac u selekciju do 20 godina, a Dušan Vlahović u omladinsku.

Utakmica između Videotona i Partizana igra se u petak od 18 sati na „Pančo areni“ u Felčutu, modernom stadionu koji je otvoren pre dve godine na inicijativu mađarskog premijera Viktora Orbana. Domaćini srpskom osvajaču kupa biće Danko Lazović i Marko Šćepović, nekadašnji napadači Parnog valjka, sada uzdanice Videotona.

Posle utakmice domaćin je pripremio zajedničku večeru, na kojoj će se evocirati uspomene na čuvene mečeve dva tima iz 1984. godine kada je Videoton izbacio Partizan iz Kupa UEFA, potom Željezničar iz Sarajeva, u polufinalu Mančester junajted, da bi u finalu poklekao od Real Madrida.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar