Završen uviđaj, "odvučen" bijeli pežo

Policija je završila uviđaj u novobeogradskom naselju Belvil, posle dojave o "sumnjivom paketu" ispod automobila parkiranog u podzemnoj garaži.

Bosna i Hercegovina 02.11.2016 | 14:32
Završen uviđaj, "odvučen" bijeli pežo
Pripadnici MUP-a i kontradiverzione jedinice počeli su polako da napuštaju lice mesta, oko 14.00 časova, a prethodno je "pauk", u pratnji policijskih inspektora, odvezao beli Pežo 406 iz podzemnog parkinga u Belvilu.

U ovom trenutku nisu poznati detalji o ovom događaju, niti o prirodi njegove veze sa bezbednosnom krizom.

Inače sedište Er Srbije u Ulici Jurija Gagarina u Belvilu evakuisano je nešto posle 10 časova, nakon dojave o postavljenoj bombi, a zatim i da se ta zgrada nalazi u neposrednoj blizini zgrade u kojoj stan ima premijer Aleksandar Vučić.

Po saznanjima medija pronađen je "sumnjiv paket" u podzemnoj garaži ispod jednog automobila.

Nakon višečasovne evakuacije zaposleni u sedištu Er Srbije vratili su se na svoja radna mesta, što je Tanjugu potvrdio direktor te aviokompanije Dane Kondić.

Kako se moglo videti na licu mesta su bili pripadnici policije i vojnih službi bezbednosti, a na kratko su tu bili i pripadnici premijerovog ličnog obezbeđenja,a sve vreme je na parkingu bila i policijska marica, vatrogasna kola, vozilo Hitne pomoći, kao i "pauk" Parking servisa.

Izvor: Tanjug
Foto: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar