Misteriozni Španac uz Novaka samo ove sedmice!

Beker i Vajda vraćaju se u "boks" za završnicu sezone u Londonu.

Tenis 04.11.2016 | 08:45
Misteriozni Španac uz Novaka samo ove sedmice!
Misteriozni španski "duhovni trener" Pepe Imaz biće "šef stručnog štaba" Novaka Đokovića samo tokom ove nedelje, na Mastersu u Parizu.

"Broj 1" je najavljujući ovu promenu u svom timu istakao da je to sve u dogovoru sa dugogodišnjim trenerima Marjanom Vajdom i Borisom Bekerom, koji će – saopšteno je medijima – ponovo zauzeti pozicije u Novakovom "boksu" za na Finalu Masters serije u Londonu, poslednjem turniru godine gde naš as takođe brani titulu.

Iz kampa Đokovića, kako prenosi britanski Telegraf, potvrđeno je da će Beker i Vajda biti u londonskoj O2 areni na turniru koji okuplja najboljih osam igrača u ovom trenutku, od 13. do 20. septembra.

Svetska javnost bavila se Imazom, njegovim metodama i odgovorima na pitanje otkud on uz Novaka, i to na mestu koje je pripadalo Vajdi i Bekeru. On je predstavljen kao čovek koji leči dušu mirom i ljubavlju i koji zagovara razmenu pozitivne energije zagrljajima.

Britanski "Dejli Mejl" čak je povezao srce koje je Novak iscrtao šljaci posle osvajanja Rolan Garosa sa Imazovim preporukama, kao i da ovaj Španac stoji iza novog načina Đokovićevih proslava pobeda – "davanja" publici mimikom rukama.

Novakov mlađi brat Marko otkrio je da mu je Imaz pomogao u određenim periodima u životu da prevaziđe probleme koji su ga mučili.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar