LŠ - najava: Rasplet! Evo parova i svih potrebnih informacija...

U sredu uveče biće odigrani mečevi 4. kola u grupama E, F, G i H, a mnogo toga moglo bi da bude rešeno u narednih 90 minuta na stadionima širom Evrope.

Fudbal 02.11.2016 | 12:30
LŠ - najava: Rasplet! Evo parova i svih potrebnih informacija...
Drugog dana četvrtog kola Lige šampiona mogao bi da bar donekle da "odmrsi" bodovni čvor u E grupi, najizjednačenijoj i najuzbudljivijoj ove sezone u elitnom takmičenju.

Lider grupe Monako dočekuje četvrtoplasirani CSKA, ali sa samo tri boda više u odnosu na tim iz Moskve, gde je pred dve nedelje jedva isčupao remi u finišu.

Ruski šampion, čiji je standarni član Zoran Tošić, uzdrman putuje u kneževinu zbog poraza od ljutog i gradskog rivala Spartaka 3:1 minulog vikenda, ali bi dobar rezultat zalečio derbi ranu.

Ništa manje neizvesno neće biti ni u Londonu, gde Totenhemu dolazi Bajer iz Leverkuzena, kome "ne cvetaju ruže" u Bundesligi i tek je na 10. mestu.

Ni londonski tim nije u sjajnoj formi, vezao je tri remija u engleskom prvenstvu, ali jedno je sigurno - kvalitet dve ekipe garantuje dopadljiv i napadački fudbal.

U F grupi skoro sve je poznato, Borusija iz Dortmunda ima priliku da izbaci lisabonski Sporting iz trke za prolaz dalje, dok je Legija na "giljotini" pred praznim tribinama u Varšavi protiv madridskog Reala.

Fudbaleri Lestera, koji posle tri kola imaju maksimalan učinak, u Kopenhagenu imaju prvu meč loptu za osminu finala Lige šampiona, dok Porto ne sme da ispusti trijumf na Dragau protiv Klub Briža ukoliko misli da ide dalje.

Juventus i Sevilja vode bitku za čelnu poziciju H grupe, šampion Italije ima nešto teži posao jer u Torino dolazi Lion, dok zagrebački Dinamo gostuje u Španiji.

Meč Dortmund - Sporting prenosiće RTS, dok će pet mečeva u ostalim grupama, uključujući i multiprenos svih zanimljivih događaja i šansi, ići uživo na Areni sport. Podsećamo, na portalu Klik sport kompanije Telekom Srbija možete izabrati prenos po želji i pratiti preko interneta.

Kao i do sada, golovi i kompletan pregled kola čekaju vas na MONDU, kako večeras, tako i sutra.

Raspored 4. kola:

E grupa:

Monako – CSKA Moskva (Arena sport 3)
Totenhem – Bajer Leverkuzen

Tabela: Monako 5, Totenhem 4, Bajer 3, CSKA 2.

F grupa:

Legija – Real Madrid (Arena sport 2, multiprenos)
Borusija Dortmund – Sporting Lisabon (RTS)

Tabela: Borusija 7, Real 7, Sporting 3, Legija 0.

G grupa:

Porto – Klub Briž
Kopenhagen – Lester (Arena sport 1)

Tabela: Lester 9, Kopenhagen 4, Porto 4, Klub Bridž 0.

H grupa:

Juventus – Lion (Arena sport 5)
Sevilja – Dinamo Zagreb (Arena sport 4)

Tabela: Juventus 7, Sevilja 7, Lion 3, Dinamo 0.

Sve utakmice igraju se sutra u standarnom terminu od 20.45.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar