Zvezda definitivno u velikom problemu zbog Vijeire!

Vijeirin menadžer: Ugo je u Rusiji zarađivao dva puta više, uprava zna šta treba da uradi! Ugo Vijeira još nije produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, a kad će, ne zna se. Kraj sage se ne nazire, a rešenja nema ni na vidiku. Portugalcu ugovor sa crveno-belima ističe u junu i sve je izvesnije da će bez obeštećenja napustiti stadion "Rajko Mitić".

Fudbal 01.11.2016 | 15:00
Zvezda definitivno u velikom problemu zbog Vijeire!
Iz kluba se nisu oglašavali po ovom pitanju, na naše pozive se nisu oglašavali, dok je Vijeira samo kratko prokomentarisao.

- Mnogo se laži plasira iz kluba vezano za moj produžetak ugovora. To je sramota. Pozovite mog menadžera Vitora Gonsalveša, on će sve objasniti - rekao je napadač Zvezde za "Blic".

Njegov menadžer je bio mnogo rečitiji, pa je za naš list obelodanio šta je neophodno kako bi omaleni Portugalac i nakon juna nosio crveno-beli dres.

- Kao što je poznato, Ugo je prošle sezone potpisao dvogodišnji ugovor i to je bila jedina ponuda Zvezde. Iz kluba su sa njim pregovarali krajem prošle sezone, ali do dogovora nije došlo. Ideja je bila da Ugo bude prodat nakon kvalifikacionih mečeva za evropska takmičenja, ali do toga nije došlo. Klub je i tokom ove sezone pričao sa Vijeirom, ali na adresu naše agencije nije stigla nijedna ponuda. Vijeira u Zvezdi nema najveću platu iako je najznačajniji igrač, a u Torpedu je zarađivao dva puta više novca. Ljudi u klubu znaju šta je potrebno kako bi Ugo potpisao novi ugovor - indirektno je za "Blic" poručio Gonsalveš.

Potencijalni dogovor dve strane zavisi i od Vijeirinog statusa u timu, koji nije na najvišem nivou. Portugalac nije standardan, a meč protiv Rada je presedeo na klupi.

- Da li će Ugo potpisati novi ugovor, zavisi i od toga koliko bude igrao. On je igrač kome je potrebno da stalno igra. Uprkos svemu, on je srećan u Zvezdi i fokusiran je samo na teren i kako da pomogne timu da što bolje igra - rekao je Gonsalveš.

Ukoliko ne dođe do skorog dogovora dve strane, Vijeira bi već u januaru mogao da se dogovori sa nekim evropskim klubom.

- Moguće je da se dogovorimo sa nekim klubom u januaru ako stigne ponuda koja bi bila zadovoljavajuća. Međutim, Ugo ima ugovor sa klubom do juna i svakako do tad ne bi mogao da promeni sredinu sem ako ga klub ne proda - dodao je portugalski agent.

Problemi između Crvene zvezde i Vijeire, čini se, predugo traju. Za sada rešenja nema ni na vidiku, a zbog toga bi mogli da ispaštaju i klub, ali i sam igrač.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar