I PSŽ želi Grizmana po svaku cijenu!

Francuski šampion aktiviraće u januaru otkupnu klauzulu najboljeg igrača Atletiko Madrida.

Fudbal 29.10.2016 | 13:00
I PSŽ želi Grizmana po svaku cijenu!
Pari sen Žermenu preko je potrebna nova zvezda u timu, pa je šampion Francuske opet krenuo u napad na najboljeg fudbalera i strelca Atletiko Madrida Antoana Grizmana.

Francuski klub je spreman da u zimskom prelaznom roku aktivira otkupnu klauzulu Grizmana i za transfer izdvoji 99 miliona evra, prenosi španski list "Sport".

PSŽ je pregovorao tokom leta sa zvezdom Barselone Nejmarom, ali su ti pregovori propali jer je klub odbio da mu plati poreski dug. Sada su "sve karte" bačene na Grizmana, koji se čini kao mnogo lakša meta, iako je nedavno produžio ugovor sa Atletikom.

Sportski direktor "svetaca" Patrik Klajvert označio je Grizmana kao pravu zamenu za Zlatana Ibrahimovića, pošto Edinson Kavani ne može sam da nosi navalu pariskog kluba.

Grizman je često isticao da je srećan u Madridu i zbog saradnje sa trenerom Dijegom Simeoneom, ali poziv iz domovine, izdašna ponuda, ali i činjenica da budućnost argentinskog stručnjaka na Visente Kalderonu nije izvesna, mogli bi da ga nateraju da se predomisli.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar