Milanović nudi usluge Prištini i Tirani

Bivši premijer Hrvatske Zoran Milanović nudi konsultantske usluge po pitanju evropskih integracija Prištini i Tirani, navode albanski i hrvatski mediji.

Region 24.10.2016 | 22:30
Milanović nudi usluge Prištini i Tirani
"Gazeta ekspres" precizira da Milanović trenutno nudi konsultantske usluge različitim zemljama u regonu Jugoistocne Evrope.

Mediji navode da je Milanović zainteresovan za konsultantsku poziciju u Albaniji, Crnoj Gori, BiH, te na samoproglašenom Kosovu.

Kako piše "Gazeta", Milanović je prije četiri dana boravio u Prištini, zajedno sa nekadašnjim ministrom odbrane Hrvatske Antom Kotromanovićem, gdje je viđen u društvu bivšeg člana teroristicke OVK i nekadašnjeg kosovskog premijera Agima Čekua.

"Uopšte ne koristimo potencijale koje bismo mogli imati na kosovskom tržištu, u smislu energetike, ali i poljoprivrede, te IT sektora", navodi Kotromanović za hrvatske medije.

Nekadašnji ministar i član SDP-a Branko Grčić nedavno je potvrdio kako postoji mogućnost da Milanović postane savjetnik albanske vlade.

Izvor: Tanjug

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ha ha ha

24.10.2016 22:43

Ovaj konsultant? jedino ako neko iz Tirane i Prištine odluči da opere šta para. Doduše to je česta pojava na Balkanu, otkad nema Rankovića.

ODGOVORITE
Name

Žuta kuća

25.10.2016 07:46

Do zadnjih izbora u Hrvatskoj nismo znali da je Milanović "ponosan na svoje ustaške korijene" i da smatra da su "Srbi šaka jada". Možda uskoro saznamo i da je stručnjak za trgovinu narkoticima i ljudskim organima.

ODGOVORITE
Name

Djuro Palica

25.10.2016 14:23

Milanović, ponosno hrvat, Srpskog imena i prezimena, kao i vecina pokatolicenih Srba

ODGOVORITE