De Bur hoda na ivici ambisa: Ne znam da li ću biti ovdje u srijedu...

"Svestan sam koliko je teško kada jedan tako veliki klub kao Inter doživi tri uzastopna poraza. Ali, ja vidim da mi možemo bolje, da možemo da se popravimo, baš kao u dobrom delu drugog poluvremena", kaže Holanđanin.

Fudbal 25.10.2016 | 08:00
De Bur hoda na ivici ambisa: Ne znam da li ću biti ovdje u srijedu...
Interovoj nesreći ne nazire se kraj, a posle bruke pretrpljene od Atalante i trećeg vezanog poraza u Seriji A na stubu srama nisu se našli igrači, već ispred svih - Frank de Bur.

Kratka i prilično neuspešna avantura holandskog stručnjaka na klupi Nerazura uskoro bi mogla da bude završena. Šesti poraz u ukupno dvanaest utakmica nije nešto na šta su računali u upravi posrnulog milanskog giganta. Zbog toga De Bur možda čak neće ni dočekati sredu i novo kolo Serije A kao trener Intera. 

"Ne znam da li ću biti tu za sledeću utakmicu", kratko je De Bur odgovorio na direktno novinarsko pitanje.

"Ali, video sam pozitivne stvari dosad, a danas u prvom poluvremenu to nije bio taj Inter, moj Inter. Kasnije smo dominirali i stvarali šanse, a to je Inter kakav uvek želim da gledam", dodao je Holanđanin. 

Ipak, Inter je ponovo doživeo poraz, a ovaj bi mogao da dovede do nove trenerske vrteške.

"Znali smo da je jako teško igrati u Bergamu. U prvom poluvremenu kao da nismo igrali, kao da je postojala samo Atalanta. Sve do izjednačujućeg gola igrali smo bolje od njih. Svestan sam koliko je teško kada jedan tako veliki klub kao Inter doživi tri uzastopna poraza. Ali, ja vidim da mi možemo bolje, da možemo da se popravimo, baš kao u dobrom delu drugog poluvremena".

To, ipak, neće mnogo značiti kod navijača, a posebno uprave, koja rezultate traži - odmah.

"Posle pobede nad Juventusom imali smo periode kada smo igrali odlično, tako je bilo 70 minuta protiv Kaljarija. Ljudi brzo zaboravljaju dobre stvari i pamte samo one loše".

Zato De Bur sada poziva ekipu da se izdigne iznad situacije i pruži odgovor kakav se očekuje.

"Napravili smo nekoliko koraka napred, a kada rezultati nisu dobri, još nam je teže. Pobeda u Bergamu bi nam toliko značila na polju samopouzdanja. Imamo dosta kvalitetnih igrača koji mogu da igraju u startnih 11. Ali, sada se niko ne nalazi u dobroj poziciji, ni ja, ni igrači i to moramo da prihvatimo", zaključuje De Bur. 

Videćemo da li će on sastavljati tim i protiv Torina u sredu...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar