Trener četvrtoligaša nadmašio čak i Gvardiolu!

Nakon što je Španac zabranio Wi-fi igračima Sitija menadžer Mansfilda otišao korak dalje i konfiksovao mobilne telefone pulenima!

Fudbal 21.10.2016 | 11:30
Trener četvrtoligaša nadmašio čak i Gvardiolu!
Menadžer engleskog četvrtoligaša Mansfilda Adam Mari zabranio je svojim fudbalerima upotrebu mobilnih telefona kako u samom klubu, tako i u trening kampu.

Ovo je nova zanimljiva odluka jednog trenera u Engleskoj, nakon što je Pep Gvardiolaprošle nedelje zabranio Wi-Fi širom trening kompleksa Mančester Sitija, s tim što je menadžer Mansfilda otišao korak dalje i odmah konfiskuje svim fudbalerima telefone na ulazu u klub.

Objašnjenje za ovaj radikalan potez - to je društveno korisna stvar!

„Ne dopada mi se količina vremena koju moji fudbaleri troše na korišćenje mobilnih telefona“, izjavio je Mari.

Menadžer Mansfilda već je jednom privukao pažnju javnosti odlukom da sve igrače nauči pravilnom pranju ruku kako bi se sprečilo širenje visrusnih infekcija u samom klubu. I ubeđen je da će nova odluka vezana za telefone još više pomoći njegovim igračima da budu bolje povezani na terenu.

„Ne pričaju između sebe, samo se kuckaju i dopisuju i kako posle toga da očekujem da će pričati zajedno tamo gde je to najpotrebnije - na terenu. Svi smo krivi za to, ali je ova odluka donesena sa namerom da ispravimo sve. Uzgubili smo se u svetu modernih tehnologija i zaboravili prave vrednosti postojanja ljudske vrste“, filozofski je poručio Adam Mari.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar