Novi detalji čuvenog ljubavnog trougla...

Sicilijanska mafija htela da lomi noge Ikardiju!!! Međutim, Maksi Lopez nije prihvatio ponudu žestokih momaka.

Fudbal 18.10.2016 | 19:00
Novi detalji čuvenog ljubavnog trougla...
Prošlo je od tad mnogo vremena, svi su već upoznati sa detaljima čuvenog ljubavnog trougla koji je potresao Italiju i italijansku Seriju A. Potez sadašnjeg kapitena Intera Maura Ikardija kada je svom starijem zemljaku i štićeniku Maksiju Lopzeu ukrao ženu Vandu Naru i danas predstavlja sinonim za drskost, nepoštovanje, ogavan životni potez...

Kako bilo danas je Ikardi jedan od najvažnijih fudbalera Intera, fatalna žena Vanda isposlovala mu je fantastičan ugovor... Međutim, svega toga ne bi bilo da je Maksi Lopez na izdaju velikog prijatelja i životne saputnice odgovorio – agresijom.

A mogao je... Naime, italijanski novinar Karlos Monti otkrio je da je Maksi Lopez posle spanđavanja Ikardija i Vande dobio ponudu od italijanske mafije koju je uspeo da odbije. Priča je smeštena u 2010.godinu kada je Maksi Lopzez igrao za Katanju.

„Da li želiš da Ikardiju slomim o noge? Ako želiš da nikad više ne zaigra fudbal mi ćemo to i da ispunimo“, obratili su se članovi mafije Lopezu.

Lopez nije želeo da to učini. Međutim, članovi mafije su želeli da istraju u misiji Ikardijevog uništenja. Čak su Lopzezu ostavili broj šefovog telefona.

Vanda Nara je tvrdnje novinara Montija nazvala gomilom gluposti.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar