Đorđević: Ovdje smo da osvojimo Evrokup!

Znam Henesa kao igrača, gledao sam fudbal kao mali... "Moje su ambicije uvek najviše. I klub ima takve ambicije, kao i navijači. Uvek želim medalje, želim titule", jasan je trener bavarskog kluba.

Košarka 14.10.2016 | 21:15
Đorđević: Ovdje smo da osvojimo Evrokup!
Bajern Minhen Aleksandra Đorđevića nije uspeo da pobedom započne takmičenje u Evrokupu pošto je njegov tim promašio dve trojke za produžetak na gostovanju Zenitu. Ipak, Đorđević kaže da njegov tim ne igra ovo takmičenje tek tako - već ide na to da ga osvoji!

"Naravno, nemaju svi timovi velika imena. Ali najboljih šest ili osam timova imaju evroligaški nivo. Oni igraju za titule. Naravno da nas vidim tu. Naravno da možemo da igramo protiv ekipa iz Evrolige. Nemojte da me shvatite pogrešno - imam respekt prema protivnicima. Ali, sa ovim klubom, igračima uvek idem na pobedu. Nije važno sa kime igramo - želimo da pobedimo. Jedna je stvar kada igrate u takmičenju, a druga je kada želite da ga osvojite. Mi smo ovde da bismo osvojili Evrokup. Cilj je igrati u Evroligi".

Đorđevića interesuju samo titule.

"Uvek tako razmišljam, u suprotnom ne bih bio ovde. Moje su ambicije uvek najviše. I klub ima takve ambicije, kao i navijači. Uvek želim medalje, želim titule", jasan je Đorđević.

Da li je razgovarao sa Ulijem Henesom koji se vraća na mesto prvog čoveka bavarskog velikana?

"Da, upoznali smo se pre dve godine. Radujem se što ćemo se češće susretati i da ćemo se bolje upoznati. To su ljudi koji su ključni za uspeh. Kada je teško vi se oslonite na porodicu i prijatelje. U klubu je lakše kada ljude poznajete bolje. To pomaže. Siguran sam da ćemo postati bliski. Znam ga kao igrača, kao mali sam gledao fudbal. Znam koliko on znači klubu, na njega se ugledaju. Volim jake karaktere, ljude koji znaju da pokažu snagu. Potrebni su nam lideri, neko koga ćemo da pratimo", rekao je Đorđević.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar