Partizan izbacio Goguu iz prvog tima!

Čelnici Partizana odlučili su da izbaci štopera Sedrika Goguu iz prvog tima, prenosi Mozzart Sport.

Fudbal 11.10.2016 | 20:00
Partizan izbacio Goguu iz prvog tima!
Gogua je već mesecima van forme, a bez mesta u ekipi ostao je početkom prošle sedmice nakon što je uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Fudbaler iz Obale Slonovače je prvobitno kažnjen novčano, a nije izbegao ni još drastičniju kaznu u vidu raskida ugovora.

"Gogua ne trenira s ekipom. Njegov slučaj trenutno je pred Disciplinskom komisijom kluba. Kad ona završi proces možemo da izađemo u javnost sa konačnim stavom. Moguće je da se sve okonča do kraja sedmice. Postoji nekoliko predloga šta i kako dalje sa Sedrikom", rekao je za Mozzart Sport sportski direktor Ivica Iliev.

Pod lupom su i Brazilci Leonardo i Everton zbog nedisciplinovane igre u revijalnom meču sa PAOK-om u subotu, ali oni će verovatno izbeći kazne.

"To što su bili na trenutke agresivniji pripisujem njihovom takmičarskom duhu, pobedničkom mentalitetu. Nikako takvi gestovi ne mogu da budu za osudu. Naprotiv. Obojica su profesionalci na treninzima i na mečevima. Kao stranci, ne prave razliku između takmičarskih i prijateljskih utakmica, za razliku od nas koji reviju doživimo baš tako - revijalno”, dodao je Iliev.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar