Automobil u Rzavu - četvoro povrijeđeno

Četiri lica su teže povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na magistralnom putu Užice – Višegrad kod mjesta Bosanska Jagodina.

Republika Srpska 07.10.2016 | 19:02
Automobil u Rzavu - četvoro povrijeđeno
Automoblil u kome su se nalazili suprug i supruga Vojin i Radenka Milić sa sinovima Markom i Aleksandrom udario je u zaštitnu ogradu mosta i survao se u rijeku Rzav.
Auto je palo na krov i pravo je čudo kako je iko preživio nesreću."Stariji muškarac je najteže povrijeđen sa više preloma kostiju, ništa bolje nije prošla ni njegova supruga dok su nešto lakše povrede zadobili njihovi sinovi", rekla je dežurni ljekar u Domu zdravlja u Višegradu Milka Dimitresku.

Ona je potvrdila da su svi povrijeđeni, a nakon ukazane prve pomoći u Višegradu, upućeni su u fočansku bolnicu.Prva je u pomoć, nakon dojave, povrijeđenim u smrskanom automobilu pritekla ekipa hitne pomoći Doma zdravlja u Višegradu.

Automobil beogradskih registracija kretao se iz pravca Užica prema Višegradu.

Na Plavom mostu u Bosanskoj Jagodini, obično po kišnom vremenu, česte su saobraćajne nesreće a vozila, kao po pravilu, završavaju u nabujalom Rzavu.

BN televizija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Strahinja

07.10.2016 19:41

Postavite zaštitne ograde na sva tri mosta do Vardista jer je nema. Uzimate taksu prilikom svake registracije a ne ulazete nista u puteve na istoku Srpske

ODGOVORITE
Name

boro

07.10.2016 23:04

vi izgleda ne volite istinu

ODGOVORITE
Name

trebinje

08.10.2016 08:10

Stari dotrajali asfalt i kiša ....i gore je od leda.!!!

ODGOVORITE