Ko je pucao u NFL zvijezdu? Policija kaže - sam se ranio?!

Rešena misterija povrede kornerbeka Denver Bronkosa. Pucao sam sebi u nogu u nastupu pijanstva!

Ostali sportovi 14.10.2016 | 22:45
Ko je pucao u NFL zvijezdu? Policija kaže - sam se ranio?!
Policija Dalasa ispituje ko je tokom leta pucao u NFL zvezdu Akiba Taliba i izgleda da su našli krivca - samog igrača Denver Bronkosa!?

Kornerbek NFL šampiona pogođen je u nogu u rano jutro 5. juna, posle čega je prebačen u bolnicu. Istražiteljima je tada rekao da nije mogao da se seti ko ga je upucao, ali posle duge istrage utvrđeno je da je sam sebe ranio.

Mediji u Dalasu javljaju da policija neće teretiti Taliba krivično, ali kornerbeka Bronkosa sigurno čeka kazna čelnika NFL-a jer je prekršio propise profesionalne američke fudbalske lige. Akib Talib (30) nije operisan i odmah je piušten kući dan nakon incidenta, ali je zbog ranjavanja propustio posetu Beloj kući i susret sa predsednikom Barakom Obamom povodom osvajanja šampionskog prstena Bronkosa.

Talib je, inače, veliki ljubitelj vatrenog oružja, a u prošlosti je bio umešan u nekoliko incidenata s pištoljima. Povodom ovog slučaja rekao je policiji da je bio isuviše pijan da bi se ičega setio.

“Sve mi je mutno”, branio se Talib.

Prema izveštajima policajaca, iskusni NFL igrač je rekao i da nije znao ko je pucao u njega i da je metak probio butinu i izašao pozadi kroz zadnju ložu. Posle tromesečne pauze Akib Talib se vratio na teren početkom avgusta i bio je starter u sve četiri utakmice Bronkosa u sezoni. Zabeležio je tri presečene lopte do sada.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar