Odgovor Siniše Mihajlovića koji "šeruje" Evropa...!

Novinar je pokušao da ukaže na to kako Torino ima premladog kapitena. Mihajlović mu nije dozvolio ni da dovrši pitanje, odnosno konstataciju...

Fudbal 06.10.2016 | 11:30
Odgovor Siniše Mihajlovića koji "šeruje" Evropa...!
Predvođen novim trenerom, Sinišom Mihajlovićem, i mladim timom koji, odlukom srpskog trenera, kao kapiten predvodi 22-godišnji Marko Benasi, Torino je klimavo počeo sezonu, ali se onda digao.

U dva vezana meča kod kuće, "bikovi" su srušili Romu (3:1) i Fiorentinu (2:1), popeli se na osmo mesto na tabeli i mirni dočekali FIFA pauzu.

Pred dvonedeljni rastanak, Mihajlović je sumirajući utakmicu sa Violom, u kojoj je Torino poveo 2:0, pa primio gol u finišu susreta, ali sačuvao tri boda, bio suočen sa pokušajem pitanja, odnosno više konstatacijom jednog novinara zbog čega je odlučio da ga prekine i odmah mu objasni zbog čega je u krivu.

Razgovor je tekao ovako...

"Želim da vam postavim pitanje o Benasiju. Videli smo da je rešio utakmicu drugim golom, pretpostavljam da nije lako za nekoga ko ima 22 godine da bude kapiten. Rekao bih da mu ide sasvim dobro s obzirom na odgovornost koju nosi...", pričao je novinar jednog italijanskog lista, kada ga je Mihajlović prekinuo.

"Nije lako kada moraš da ustaneš u 4 sata ujutru, svakog dana i da onda ideš na posao u 6, radiš ceo dan i da opet nemaš dovoljno para da platiš račune na kraju meseca. TO nije lako", rekao je Mihajlović i nastavio:

"Trebalo bi da bude zadovoljstvo za Benasija i da bude srećan što je sa 22 godine kapiten Torina, pa je još postigao gol. On ima veliku sreću, kao i svi mi, što ima priliku da se bavi fudbalom", odgovorio je bivši seletkor reprezentacije Srbije i postao hit na društvenim mrežama, jer se njegov odgovor svideo brojnim ljubiteljima fudbala širom Evrope.

Nastupilo je nekoliko sekundi "mukle" tišine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar