Francuzi pozvali Laporta, Španci izvisili!

Povratak Gameira i Fekira... Selektor Didije Dešan objavio imena igrača na koje račun za mečeve protiv Bugarske i Holandije...

Fudbal 30.09.2016 | 20:30
Francuzi pozvali Laporta, Španci izvisili!
Nema mnogo promena u ekipi reprezentacije Francuske za predstojeće kvalifikacione duele u odnosu na tim koji je igrao na prethodnom EP. Francuzi će 7. i 10. oktobra odmeriti snage u mundijalskim kvalifikacijama sa Bugarskom i Holandijom, a selektorDidije Dešan je danas objavio spisak igrača na koje računa.  

Najvažnija vest je da je Dešan uručio poziv Emeriku Laportu iz Atletik Bilbaa. Mladi štoper će tako dobiti šansu da debituje za A tim Galskih petlova čime je izgleda rešeno pitanje njegovog reprezentativnog statusa, s obzirom da je mogao da zaigra i za Španiju.

Od ostalih noviteta, vredi istaći da je Dešan pozvao Kevina Gameira i Nabila Fekira, a da na spisku nema Olivijea Žirua i povređenog Aleksandra Lakazeta. takođe, na spisku nemaSamuela Umtitija i Adila Ramija.

Golmani: Alfons Areola (PSŽ), Ugo Loris (Totenhem), Stiv Mandanda (Kristal Palas)

Odbrana: Luka Dinj (Barselona), Loran Koščielni (Arsenal), Levin Kurzava (PSŽ), Emerik Laport (Bilbao), Žeremi Metju (Barselona), Bakari Sanja (Mančester Siti), Đibril Sidibe (Monako), Rafael Varan (Real Madrid).

Vezni red: Joan Kabaj (Kristal Palas), Ngolo Kante (Čelsi), Blez Matuidi (PSŽ), Dimitri Paje (Vest Hem), Pol Pogba (Mančester Junajted), Musa Sisoko (Totenhem).

Napad: Kingsli Koman (Bajern), Nabil Fekir (Lion), Kevin Gameiro (Atletiko), Andre-Pjer Žinjak (Tigres), Antoan Grizman (Atletiko), Antoni Marsijal (Mančester Junajted). 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar