Partizan i Voša u A1, Zvezda u regionalnoj A2 ligi!

U ponedeljak je u Zagrebu održana sednica Upravnog odbora Triglav Regionalna liga, a doneto je nekoliko važnih odluka.

Ostali sportovi 28.09.2016 | 21:15
Partizan i Voša u A1, Zvezda u regionalnoj A2 ligi!
Kragujevački Radnički još ranije je otkazao učešće u ovom takmičenju, pa će u Regionalnoj A1 ligi u narednoj sezoni igrati devet klubova, a Srbiju će predstavljati Partizan Rajfajzen i Vojvodina. U Regionalnoj A2 ligi igraće Crvena zvezda i Šabac, koji je zamenio Nais.

U Regionalnoj A1 ligi igraće: Jug KO, Primorje EB, Jadran Carine, HAVK Mladost, Mornar BS, Jadran Split, Partizan Rajfajzen, Budva i Vojvodina. Takmičenje počinje 8. oktobra, po već utvrđenom rasporedu.

U Regionalnoj A2 ligi, čiji je početak zakazan za 15. oktobar, nastupaće: Primorac, POŠK, Crvena zvezda, Solaris, Zadar 1952, Medveščak, Kataro i Šabac.

Takođe, zanimljivo je da je donesena odluka o promeni propozicija, odnosno omogućavanju zimskog prelaznog roka, koji će trajati od 1. do 31. januara 2017. godine i da će u tom periodu svaki klub moći dodatno da registruje dva nova igrača, koja su već nastupala u nekom od službenih takmičenja. Podsećamo, Crvena zvezda je prošle sezone najpre kažnjena, a potom i izbačena iz lige zato što je u januaru registrovala igrače koji su igrali za drugi klub.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar