Markez pošteno: Rosi mi je sedeo na grbači!

Španac priznaje da ga je Doktorov progon činio nervoznim!

Ostali sportovi 28.09.2016 | 17:45
Markez pošteno: Rosi mi je sedeo na grbači!
Pošteno od Marka Markeza koji priznaje da je morao agresivno, ali čisto da se na svaki mogući način otarasi Doktora na prethodnoj trci. Podsećamo da je Markez na Motorlendu u jednom momentu zbog lošeg ulaska u krivinu pao na peto mesto. Odmah nakon toga motociklista Repsol Honde se vratio u igru i pobedio unezverene članove velike GP trojke.

„Za mene je ovo veoma važna pobeda, jer joj nisam bio ni blizu pobede još od Nemačke. Takođe je važna i za borbu za titulu jer me je Valentino stizao korak po korak, pa je već počinjalo je da bude neprijatno“, rekao je Markez misleći na Rosijevo sustizanje u generalnom plasmanu koje je usledilo nakon nekolicine osrednjih partija šopanskog asa.

„Pa još pre početka sezone sam znao da je ovo jedna od trka gde mogu da napadnem. To je staza koja mi odgovara, tu su moji navijači, ali uz sve to morate biti maksimalno koncentrisani, jer veoma lako možete da izgubite kontrolu i da padnete“ konstatovao je Markez koji je podvlačimo sasvim čiustim trkačkim manevrima pobedio Horhea Lorenca, ali i Valentina Rosija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar