Raduljica van parketa na neodređeno...!

Košarkaš Armanija i srpski reprezentativac zbog lakše povrede propušta početak sezone u italijanskoj ligi.

Košarka 28.09.2016 | 12:45
Raduljica van parketa na neodređeno...!
Armani je osvojio prvi trofej na startu nove sezone, jer je u finalu Superkupa Italije pobedio Avelino (90:72), ali je ostao i bez pomoći Miroslava Raduljice.

Srpski reprezentativac je na polufinalnom duelu protiv Kremone morao rano da napusti parket, jer je iskrenuo skočni zglob.

Klub je saopštio da je posle detaljnih snimaka utvđeno da nije reč o težoj povredi, i da ne bi trebalo duže da odsustvuje.

"Miroslav Raduljica je doživeo istegnuće zgloba leve noge, nakon čega je mu je već određena terapija i on je počeo sa rehabilitacijom. Procena je da će biti spreman da se vrati za sedam dana", stoji u saopštenju Armanija.

To znači da će srpski centar najverovatnije propustiti početak sezone u italijanskoj ligi, odnosno meč prvog kola 2. oktobra, kada Armani gostuje Kapo d'Orlandu.

U italijanskom klubu veruju da bi on trebalo da bude fit za start Evrolige i prvi duel protiv Makabija iz Tel Aviva, koji je na programu 13. oktobra u Milanu.

Raduljica je u julu potpisao ugovor sa Armanijem na dve godine, uz opciju da već posle prve sezone može da napusti klub i ode u NBA ligu. Prethodnu sezonu proveo je u Panatinaikosu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar