Spektakularno hapšenje u Beogradu

Samo nekoliko sati posle posle izvršenog razbojništva u jednoj banci u Požeškoj uluci u Beogradu uhapsili su D.P (38), J.P. (39) i M.S. (32), zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ovo krivično delo.

Srbija 27.09.2016 | 14:19
Spektakularno hapšenje u Beogradu
Osumnjičeni se terete da su maskirani došli ispred ulaza u ekspozituru jedne banke, gde su uz pretnju pištoljem od radnika firme za transport novca oduzeli vreću sa novcem u kojoj se nalazilo 2.212.057,00 dinara.

Oni se takođe terete da su sredinom juna ove godine izvršili krivično delo razbojništvo, u Beogradu, u Ulici kraljice Marije, tako što su uz pretnju pištoljem presreli radnike firme za obezbeđenje transporta novca i od njih oduzeli vreću sa novcem u iznosu od oko 400.000,00 dinara.

Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija policijski službenici pronašli su pištolj koji je korišćen prilikom izvršenja ovog krivičnog dela, opojnu drogu marihuanu i kokain.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom Višem javnom tužiocu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništva, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i neovlašćena proizvodnja, držanje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija.

(EPK)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ih

27.09.2016 12:50

Ja mislio uhapsili laktaskog kabadahiju.

ODGOVORITE