Lukač: Nije bilo posebnih incidenata

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske kazao je da je stanje bezbjednosti tokom održavanja referenduma o Danu Republike stabilno i zadovoljavajuće.

Republika Srpska 25.09.2016 | 14:53
Lukač: Nije bilo posebnih incidenata
"Od 7 sati nije bilo posebnih incidenata. Nadamo se da će tako ostati i do 19 časova. Što se tiče Gacka, glasačko mjesto Kula pored Gacka nije ni otvoreno kao glasačko mjesto. Komisija je spojila to mjesto sa drugim."

"S obzirom da znamo da je bosnjačko rukovodstvo pozvalo Bošnjake da ne izađu na referendum nije ni bilo potrebe da se otvara to glasačko mesto. Nema potrebe da to smatramo incidentom, jer nije bilo uopšte narušavanja javnog reda i mira", rekao ministar Lukač.

(EuroBlic)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kalimero

25.09.2016 13:36

A juce si ko Kalimero govorio: Pa to je nepravda, mene niko ne voli. Bijednice

ODGOVORITE
Name

JOS JEDNA IZREZIRANA PREVARA SRBA

25.09.2016 15:02

Da li podrzavate da se 9 januar slavi kao dan RS? Nigdje u pitanju nema rijeci "Krsne Slave Republike Srpske" sto u prevodu znaci da smo mi sami danas ukinuli krsnu slavu i lomljenje slavskog kolaca i izglasali ono sto je trazio ustavni sud BiH,sekularno obiljezavanje Dana Republike...Al' nas je Dodik navukao,svaka nam cast!

ODGOVORITE
Name

Bosanac

25.09.2016 15:28

Patrk gdje su te opasnosti prijetnje koje si juce pompezno najavljivao..Srami poltronu ode Laktasenka

ODGOVORITE
Name

ŽUĆO

25.09.2016 18:18

IMAM OSJEĆAJ DA KAO DA MU JE ŽAO ZBOG TOGA, NEMA NI VEHABIJA NI TERORISTA, PA SKIM ĆE SE BORITI, A MUP OPREMLJEN DO BOLA