Boš ne odustaje: Biće sve OK!

Iako nije poslao konkretnu poruku da nastavlja karijeru, košarkaš Majamija jasno je nagovestio nastavak borbe za povratak na teren.

Košarka 25.09.2016 | 14:15
Boš ne odustaje: Biće sve OK!
Lekari i čelnici Majamija bili su prilično jasni sa porukom: "Kris Boš kod nas više neće igrati", ali očigledno tu nije stavljena tačka na još jednu veliku karijeru.

Legendarni krilni centar ne planira da odustaje, uprkos upozorenjima bi povratak na teren mogao da mu drastično ugrozi zdravlje, pa i život, kroz šta je već jednom prošao.

Nakon što je saznao da i dalje ima problem sa krvnim ugrušcima, Boš se obratio fanovima na svom Instagram profilu i poslao poruku kojom je jasno nagovestio da nastavlja borbu za povratak na parket.

Iako nije to konkretno poručio, jeste razjasnio da mu "namera ostaje ista", a to podrazumeva samo ostanak u ligi.

"Ovo što se dogodilo neće me sprečiti da nastavim da delim svoju kreativnu stranu sa vama, u nadi da želite da pođete na ovo putovanje sa mnom. Činjenica da to putovanje ima uspone i padove ne znači da ću prestati da ga delim sa vama. Nastaviću sa tim, bez obzira šta se događa"

"Ovaj mala prepreka ne menja moje namere i to šta hoću da postignem. Nadam se da ćete nastaviti da me pratite i da ćete ostati sa mnom u usponima i padovima. Ovo je loša faza, ali uskoro će sve biti u redu".

Uprkos njegovom motivišućem stavu, ostaje velika nedoumica oko toga ko bi uopšte hteo da ga angažuje i da preuzme ugovor od 75 miliona dolara sa igračem koji omžda nikad više ne zaigra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar