Delimir Bajić nakon Kup pobjede u Gabeli: Dugujem zahvalnost Radniku!

Poslije utakmice 1/16 finala Kupa RS protiv Mladosti u Gacku istakli smo ponovni debi Delimira Bajića za Radnik, a da je povreda koju je ovaj štoper imao prošlost, dokazuje i utakmica koju je odigrao juče protiv GOŠK-a u Gabeli u Kupu BiH.

Fudbal 22.09.2016 | 15:30
Delimir Bajić nakon Kup pobjede u Gabeli: Dugujem zahvalnost Radniku!
- Tokom prošle sezone sam doživio jako tešku povredu, ali nakon oporavka ovo je već treća utakmica da sam odigrao kod trenera Miloševića. Drago mi je što mogu da pomognem ekipi na terenu, kao i zbog ljudi iz stručnog štaba i uprave FK Radnik, jer su imali maksimalno razumjevanje za mene tokom oporavka. Na tome i podršci koju su mi pružili ću im biti vječno zahvalan, kaže Bajić.

Pobjedom u Gabeli, Radnik se plasirao u 1/16 finala Kupa BiH.

- Juče smo imali jednu jako tešku utakmica, što zbog dalekog puta, što zbog kvaliteta protivnika. Takođe i utakmica sa Širokim nas je poprilično iscrpila, a bilo je malo vremena za oporavak. U Gabeli smo postigli pogodak na vrijeme i sebi smo na taj način značajno olakšali posao u nastavku utakmica, a od svega je najbitnije da smo prošli među 16 ekipa, tj. u 1/8 finala, kaže Bajić.

Slijedi gostovanje Slobodi u Tuzli, koja prolazi kroz svojevrsnu organizacionu krizu.

- Iz medija smo saznali da je gospodin Husić otišao sa mjesta predsjednika našeg sledećeg rivala, a klupu Slobode je napustio i Husref Musemić. To, međutim, ne mora nužno da se odrazi i na teren. Fudbaleri Slobode su profesionalci koje će pružiti maksimum protiv nas. Na nama je da se dobro oporavimo u ova dva dana koja imamo i da se spremimo za vrlo kvalitetnog protivnika. U Tuzli ćemo, kao i do sada, dati svoj maksimum, zaključuje trofejni štoper.

Delimir je bio član generacije Radnika, koja je u sezoni 2004/05 osvojila šampionsku titulu u prvenstvu RS i obezbijedila klubu prvo učešće u Premijer ligi, kao i član Željezničara kada je ovaj klub osvojio Premijer ligu u sezoni 2009/10.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar