FA Škotske reagovala: Nisu se djevojke napile, već zaradile virus iz Albanije!

Čelnici Fudbalske asocijacije Škotske demantovali su navode da su omladinske reprezentativke njihove zemlje zbog pijanstva otkazale meč sa Srbijom.

Fudbal 23.09.2016 | 10:00
FA Škotske reagovala: Nisu se djevojke napile, već zaradile virus iz Albanije!
"To definitivno nije istina. To nikako ne može biti slučaj. Pre će biti da je u pitanju virus koji su igračice 'pokupile' na gostovanju u Albaniji", navodi izvor iz FA Škotske

U utorak se pojavila informacija u domaćim medijima da su Škotlanđanke predale meč Srpkinjama jer "nisu mogle da izađu na teren zbog mamurluka, pošto su prethodne noći preterale s alkoholom".

Zahvaljujući pobedi službenim rezultatom (3:0) naše devojke izborile su plasman na Evropsko prvenstvo, dok je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije (FSS) navedeno da je Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula istragu u vezi sa dešavanjima pre susreta dveju selekcija.

"Značajan broj reprezentativki požalio se da se ne oseća dobro na dan utakmice, a mi smo to odmah prijavili UEFA. Devetoro igračica požalilo se na bolest, praćenu dijareom i još nekolicinom problema. Takođe, nismo pristali da predamo meč i želimo to svima da stavimo do znanja", dodaje se.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar