Bijeljina: Asfaltirane dvije ulice u Popovima

Gradska uprava Bijeljina na čelu sa gradonačelnikom Mićom Mićićem nastavlja aktivnosti na poboljšanju infrastrukture u semberskim selima. U Mjesnoj zajednici Popovi asfaltirane su ulice, ukupne dužine 450 metara, vrijednosti oko 40.000 konvertibilnih maraka.

Republika Srpska 20.09.2016 | 13:30
Bijeljina: Asfaltirane dvije ulice u Popovima
- Ove ulice su primjeri da sve radimo zajedno sa narodom, pa su i ove dionice asfaltirane po principu sufinansiranja Gradske uprave i mještana. Pristiže nam veliki broj zahtjeva za ovakav način obnove infrastrukture, nadamo da ćemo uspjeti da odgovorimo na što veći broj tih zahtjeva i pomognemo mještanima semberskih sela da žive u urbanijim mjesnim zajednicama - istakao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Tomica Stojanović istakao je da su Popovi trideseta lokacija na kojoj je uspješno realizovan projekat sufinansiranja Gradske uprave i mještana, sa ciljem poboljšanja infrastrukture.

Predsjednik MZ Popovi Miloš Žugić se zahvalio gradonačelniku Mićiću i Gradskoj upravi, jer su odgovorili na zahtjev ove Mjesne zajednice, te istakao da su mještani zadovoljni jer će sada moći lakše da obavljaju svakodnevne aktivnosti.