Mi smo djeca Barselone: Mali Mesi, Suarez i Pike krenuli u La Masiju!

Da li su Tijago, Milan i Bendžamin budućnost katalonskog giganta?

Fudbal 21.09.2016 | 17:00
Mi smo djeca Barselone: Mali Mesi, Suarez i Pike krenuli u La Masiju!
Fudbaleri Barselone godinama unazad unose strah u kosti rivala. Lionel Mesi, Luis Suarezi ostali nemolisrdno tresu mreže od starta sezone, a vest danas iz Katalonije je da suMesi, Suarez i Đerar Pike upisali svoje naslednike u čuvenu Barseloninu školu fudbala, La Masiju.

Tijago Mesi, Milan Pike i Bendžamin Suarez u ponedeljak su u društvu svojih očeva, koji su imali slobodan dan, stigli u školu. Tijago i Milan imaju tri godine, a Bendžamin će uskoro da ih napuni. Naravno, na prvom treningu bile su prisutne i majke dečaka.

Pre nekoliko nedelja uprava kluba ponudila je igračima, ali i svim zaposlenima u klubu, da upišu svoju decu u školu fudbala.

Naravno, s obzirom na njihov uzrast, trogodišnjaci će imati dva treninga nedeljno, a sve će pomno nadgledati treneri Barselone.

Cilj ove kampanje je, kako su zacrtali u klubu, da deca odmah zavole Barselonu. Zanimljivo, najavljeno je i da će deca dvojice igrača košarkaške sekcije, Stratosa Perperoglua i Džastina Doelmana trebalo bi da pođu u La Masiju. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar