Druga strana medalje (sporta): Zašto Ana Ivanović ne smije da ostane trudna?!

Ana Ivanović u julu se udala za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera a njihovo glamurozno venčanje od dva dana pratio je ceo svet. Ipak, svi se pitaju - kada će beba?!

Tenis 20.09.2016 | 00:00
Druga strana medalje (sporta): Zašto Ana Ivanović ne smije da ostane trudna?!
Ovom temom su se pozabavili hrvatski mediji, pa kako piše RTL, cena deteta bi bila previsoka. Naime, Ana je obavezna da igra tenis do 30. godine, a samo povreda je može odvojiti od terena. Inače, Ana i Bastijan su stigli u Beograd.

U suprotnom, sponzorima će plaćati penale i do sedam miliona evra, bar u slučaju ako ostane u drugom stanju u narednih godinu dana.

Ivanovićeva ima doživotni ugovor s Adidasom. Dok igra tenis, godišnje dobije pet miliona evra. Ako odluči da prestane, njena zarada će iznositi 1.5 miliona evra.

U prevodu - ako bi ostala u drugom stanju,izgubila bi dve sezone na terenu, što bi prema ovom ugovoru značilo da bi Ana mogla da izgubi neverovatnih sedam miliona evra.

Izvor: blic.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nije bitno

20.09.2016 06:05

Kad se vratim kući s posla, a sin (3 god.) mi kaže: "Ja sam tebe poželio...", nema tih miliona koji vrijede! Al, eto, svako ima svoje prioritete...

ODGOVORITE