Rudan u 'Ćirilici' razbila NATO lobistkinju

Emisiju „Ćirilica“, koja je emitovana sinoć na televiziji Hepi, obeležio je pravi „rat“ direktorke Centra za evroatlantske studije Jelene Milić i hrvatske književnice Vedrane Rudan zbog NATO pakta!

Region 13.09.2016 | 21:32
Rudan u 'Ćirilici' razbila NATO lobistkinju
Pisci Vladimir Kecmanović i Marko Vidojković, koji su takođe bili gosti u studiju, bukvalno nisu došli do reči, kao ni voditelj Milomir Marić.

Stav Vedrane Rudan da je NATO najveće zlo i da Amerikaci žele samo da ubijaju po svetu, potpuno je izbacio Jelenu Milić iz takta, pa su pale teške uvrede, čak i psovke.

Uostalom, pogledajte sami zašto je ovu emisiju juče gledalo pola Srbije:(Vestinet.rs)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Dragan

13.09.2016 19:40

Nato lobistkinja ima završenu srednju školu i neuspešan pokušaj da završi ETF.Da se nije uhvatila ove nečasne rabote, radila bi na šalteru. Toliko o njenim intelektualnim potencijalima. A to vam je i signal kako NATO stoji u Srbiji. Da se to prima u narodu nekom jačem bi dopalo da bude glavni lobista.

ODGOVORITE
Name

MIHAILO MIKIC

13.09.2016 19:58

Vedrana, hvala Vam puno na Vasoj iskrenosti, znanju i obdarenosti sa kojom prosvecujete nase "zatucane" Balkance. Bog Vas pozivio na mnogaja ljeta. Zivjeli, i opet zivjeli na mnogaja ljeta!

ODGOVORITE
Name

xxl t

16.09.2016 18:37

Mikicu, vidi se da komentarises na pamet i da nisi slušao sta Vedrana priča u emisiji, a isto tako vidi se da ne znas ko je óva zena. Da znas ista o njoj, ne bi sad likovao, već bi je se bojao. Za tvoju informaciju da znas, ona sto ona misli o NATO-u, jos gore misli o vama fašistima, šovinistima,nacionalistima i vjerskim fanaticima. Zato ne moj se kačiti tamo gdje nisi kadar, jer je ona za tebe i tvoje mantijase vrhunski intelektualac.

Name

Ljubica

14.09.2016 15:54

Pametan je Maric sto je pustio keru s lanca. Sada smo je svi videli i culi. Vise nece biti upotrrebljiva nikome pa ni onima koji je placaju. Ogadila i najvecim natofilima NATO.

ODGOVORITE
Name

Ru(a)nda

16.09.2016 21:26

Velicina Marica je u tome sto, od veoma ozbiljnih tema, dovođenjem nekog levaka, zna da napravi emisiju za svakoga. Dugo se ovako slatko nisam ismejao.

ODGOVORITE