Novi Eklstonov biser: Mercedes nije dovoljno pomagao Ferariju!

Kada bi Mercedes pomagao Ferariju, to bi bilo slično situaciji u kojoj Real Madrid pozajmljuje Barseloni centarfora uoči derbija!

Ostali sportovi 16.09.2016 | 08:15
Novi Eklstonov biser: Mercedes nije dovoljno pomagao Ferariju!
Baš kada smo pomislili da smo sve čuli od staroga Bernija Eklstona, on nas iznova opominje da njegovoj lucidnosti nikako nema kraja. Novi biser u plejadi izjava prvog čoveka Formule 1 odnosi se na „pomoć“ Mercedes AMG Petronasa u razvoju bolida Skuderije. Pa, da li je to realna priča? To bi bilo jednako besmisleno kao kada bi rekli da Real Madrid dovoljno ne pomaže Barseloni! Ko zna, možda bi prijateljski mogli da razmene i po kojeg centarfora, i to baš uoči derbija.

„Jeste, Mercedes je kao pomagao Ferariju ove sezone, ali nije to dovoljno činio“, rekao je Berni Eklson na šta se u svom maniru nadovezao Toto Volf, prvi čovek Mercedes F1 tima.

„Naravno da im nismo pomogli. Bernie uvijek kaže da jesmo, ali ne i dovoljno. Na kraju, vaš uspjeh i zavisi samo od ljudi. Sa pravim ljudima možeš dobiti prave stvari. Zar ne, Bernie“, na šta se Berni osmehnuo i izjavo kako priča ono što je čuo, i da je pomoć Mercedesa na putu do Ferarija bila jako, jako spora.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar