Krstić: Povlačenje? Nikad, idemo u nove borbe, možda ne košarkaške!

U košarkaškim krugovima je poput “bombe” eksplodirala vest da bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić zbog povrede kolena završava karijeru. Iskusni centar je za “Blic” istakao da još uvek nije doneo konačnu odluku.

Košarka 13.09.2016 | 14:15
Krstić: Povlačenje? Nikad, idemo u nove borbe, možda ne košarkaške!
Ah to koleno... Taman što se oporavio, Nenad Krstić će ponovo morati da pauzira. Na prijateljskom meču između Galatasaraja i Armanija osetio je oštar bol i posle pregleda obistinilo se ono najgore. Bivši kapiten “orlova” će ponovo neko vreme biti van parketa, a ugovor sa turskim timom je raskinut.

Posle vesti o povredi, pojavila se i informacija da je blistava karijera završena.

- Povlačenje? Nikad... Samo pregrupisanje i nastavak dalje, ali u nove borbe, možda ne košarkaške. Ništa još nisam odlučio... Videću još sa doktorima, hvala svima na brizi - rekao je Krstić za “Blic”, nagovestivši da bi mogao da se nađe i u drugim vodama posle košarke.

Nenad Krstić sa nacionalnim timom ima dve srebrne medalje, a jedno je sigurno - ako bivši NBA as odluči da stavi tačku na karijeru, igra pod obručima će definitivno biti siromašnija za košarkaša plemenitog kova.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar