Vijeira još uvijek može da ode iz Zvezde!

"Postojale su određene varijante za njegov odlazak, a ima još zemalja gde je prelazni rok otvoren, pa ćemo videti. U zavisnosti od toga, moći ćemo da kažemo da li je prelazni rok konačno završen", rekao je Blažo Raosavljević.

Fudbal 06.09.2016 | 22:00
Vijeira još uvijek može da ode iz Zvezde!
Ugo Vijeira bi u narednim danima ipak mogao da napusti Crvenu zvezdeu, iako je generalni direktor srspkog šampiona Zvezdan Terzić rekao da za portugalskog napadača u ovom trenutku ne postoji pravo rešenje u timu i da se za njega sprema novi ugovor u Ljutice Bogdana.

Ipak, sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević poručuje da bi Portugalac još uvek mogao da promeni sredinu. Jer otvorena tržišta u Aziji, u zemljama arapskog sveta i nekoliko evropskih zemalja.

"Postojale su određene varijante za odlazak Uga Vijeire, a ima još zemalja gde je prelazni rok otvoren, pa ćemo videti. U zavisnosti od toga, moći ćemo da kažemo da li je prelazni rok konačno završen. Mislim da smo uradili sve što je do nas s obzirom na finansijsku situaciju, tačnije sa nula evra se nije moglo drugačije. Zadržali smo ekipu na okupu do kraja igranja u Evropi, sigurno je da na kraju ostaje žal što nije više zarađeno prodajom Aleksandra Kataija. Da je drugačija finansijska situacija u klubu, bilo bi više prostora za pregovore. A uz to, Katai je želeo samo u Španiju", rekao je Raosavljević za Večernje novosti.

Najviše kritika na startu sezone dobila su inostrana pojačanja, kojima je evidento bilo izuzetno teško da se priviknu na novu sredinu.

"Išli smo na to da dovedemo prava pojačanja. Kod nas je problem što strpljenje ne postoji i to je nešto na šta smo navikli. Pokazaće se da je Ruiz pravi, Kanga je potvrdio da poseduje kvalitet, Mouče očigledno prolazi kroz period adaptacije. Kada je on u pitanju, ne bi bio ni prvi ni poslednji slučaj da se ljudi tek po njegovom odlasku, kad proigra, zapitaju kakav je igrač", dodao je Raosavljević.

Doduše, i sam Vijeira najavljuje preogovore o produžetku saradnje, koje je najavioZvezdan Terzić.

"Pričaćemo o novom ugovoru naredne sedmice", poručio je Portugalac Žurnalu u SMS poruci.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar