Vitsel: Juventus je moja sudbina!

Belgijski fudbaler Aksel Vitsel uveren je da će karijeru kad-tad nastaviti u Juventusu.

Fudbal 04.09.2016 | 09:30
Vitsel: Juventus je moja sudbina!
"Stara dama" je ponudila Zenitu 25 miliona evra poslednjeg dana prelaznog toka, ruski klub je bio spreman da prihvati, ali je sve stopirao trener Mirčea Lučesku.

Vitsel je navodno 13 sati čekao u Torinu dozvolu da pregovara sa klubom i potpiše ugovor, ali poziv iz Sankt Peterburga nije stigao.

"Teško je pričati o tome. Hvala Juventusu jer se borio za mene do kraja. Sramota je što Zenit nije prihvatio ponudu, kad imam još samo godinu dana ugovora. Razočaran sam jer sam otišao na medicinske preglede, pa sam glavom već bio u Juventusu", rekao je Vitsel.

Belgijanac je dan posle propalog transfera poručio da čekanje donosi samo veću nagradu.

"Ovakve stvari se dešavaju u fudbalu. Neću postati depresivan, takav je život. Juventus je moja sudbina, ali ne još. Videćemo šta će se dogoditi sledeće godine", rekao je Vitsel negiravši da se dogovorio sa Juventusom da dođe sledećeg leta.

"Imam još godinu dana ugovora sa Zenitom što ću da poštujem. Moram biti koncentrisan kada se vratim u klub. Kada istekne videćemo gde je moja budućnost, ali možda odem u Juventus", zaključio je vezni igrač.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar