Sitijeva greška od 30.000.000 i kusur...!

Mangala nazad u Portu, Građani i dalje plaćaju platu?! Doduše, nije još nemoguće da dođe do obrta.

Fudbal 31.08.2016 | 18:45
Sitijeva greška od 30.000.000 i kusur...!
Totenhem, Napoli, Milan i Porto. Elijakim Mangala nema dilemu. Na stadionu Dragao se vinuo u fudbalske visine, tamo će najlakše i oživeti usnulu karijeru. Portugalski mediji navode da je štoper Mančester Sitija na pragu povratka u tabor Zmajeva.

Razlog za zadovoljstvo navijača Porta, ali i povod da odgovorni u Sitijevim kancelarijama stave prst na čelo i zamisle se. Kako su uspeli da za štopera daju 30.500.000 evra, plus godišnju zaradu od 5.000.000? I to ne bilo kog štopera, već ono onog za koga dve godine posle bombastičnog dolaska na Etihadu niko ne želi da izdvoji ni približno isti novac.

O tome kakve su ponude pred Građanima najbolje svedoči to što je prema navodima O Žoga već prihvaćena ona po kojoj će Mangala naredne dve godine igrati u Portu kao pozajmljen igrač. Naravno, Porto sebi ne može da priušti da jednom igraču daje 5.000.000 evra godišnje, pa će deo zarade - i to većinski - ostati na Sitijevoj grbači.

Osim ako kritike i podsmesi ostrvskih medija - a izvesno je da će ih biti - ne ubede upravu kluba iz Mančestera da se predomisli.

Sa druge strane, Rekord navodi da će Dragao u poslednja dva dana prelazna roka napustiti Jasin Brahimi, Bruno Martins Indi, Dijego Rejes, Kvintero, Alberto Bueno iPasijensija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar