Video - Sudijska komisija: Bio je penal! Mažić oštetio Partizan!

Sudijska komisija FSS utvrdila da je Milorad Mažić oštetio Partizan za penal u meču protiv Spartaka u Novom Sadu pri rezultatu 0:0. Mažić i pomoćnici neće biti angažovani u narednim kolima.

Fudbal 24.08.2016 | 12:30
Video - Sudijska komisija: Bio je penal! Mažić oštetio Partizan!
Milorad Mažić, koji važi za najboljeg fudbalskog sudiju iz Srbije, i njegovi pomoćnici, nisu dobro obavili posao u meču 6. kola Superlige Srbije, Spartak - Partizan.

To je ocena Sudijske komisije koja je pregledala snimak utakmice, konstatujući da je Mažić oštetio Partizan za penal.

"Komisija je ustanovila da je bilo potrebe da se dosudi kazneni udarac za ekipu Partizana zbog guranja od strane igrača br. 7 domaćih fudbalera Partizana u momentu kada je trebao da uputi loptu glavom ka golu", stav je Sudijske komisije FSS, koju prenosisajt Saveza.

Reč je o duelu Ognjena Mudrinskog i Nikole Milenkovića u šesnaestercu Spartaka. Partizan je imao korner, a Mudrinski je desnom rukom, očigledno, odgurnuo je Milenkovića, koji nije imao šansu da prihvati loptu i pao je na zemlju.

Mažić je stajao nedaleko od mesta događaja i nije dosudio ništa... Ovo se dogodilo pri rezultatu 0:0, a Spartak je na kraju pobedio 2:1.

Ako niste pogledali, evo prilike:Dakle, Mažić je oštetio Partizan.

Razmatrana je i situacija iz 74. minuta - sudar golmana domaćeg tima Budimira Janoševića  i igrača Partizana Miroslava Radovića u kojoj je golman domaćih ostvario kontakt prekršajem nad igračem Partizana br. 10 ali je pregledom snimka utvrđeno da je lopta u tom trenutku već napustila granične linije igrališta, tako da nije bilo potrebe za tehničkom kaznom, ali jeste za disciplinskom kaznom golmanu domaćih.  

Sudijska komisija FSS sačekaće dopunu izvešataja posmatrača suđenja sa utakmice Spartak - Partizan, a sudije sa navedenih utakmica neće biti angažovane u narednim kolima na utakmicama Superlige, dodaje se u saopštenju.  

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar