Juventus steže obruč oko Kvadrada, povratak je vrlo blizu!

Stara dama ima i rešenje za srce veznog reda, ali o tome će tek biti detaljnijih rasprava...

Fudbal 21.08.2016 | 16:30
Juventus steže obruč oko Kvadrada, povratak je vrlo blizu!
Huan Kvadrado se oseća kao igrač Juventusa i želi da se vrati na mesto uspeha!

To je jedna od stvari koje je kolumbijski brzanjac poručio Antoniju Konteu u poslednjem razgovoru pre nego što je Čelsi odlučio da uđe u nove pregovore sa Starom damom oko ponovnog angažmana jednog od igrača zaslužnih za odbranu italijanske krune.

Ubrzo nakon toga torinski Tutosport stigao je do saznanja da su uporedo sa Čelsijem zakazan i prvi sastanak sa Alesandrom Lučijem, Kvadradovim zvaničnim zastupnikom, koji bi trebalo da se održi danas popodne. 

Sa Kvadradom i njegovim agentom ne bi trebalo da bude nikakvih problema. Kolumbijac je od trenutka kada se vratio u Čelsi imao želju da ponovo obuče dres Bjankonera, ali je Antonio Konte pokušavao da ga ubedi da ostane na Stamford Bridžu i bude u rotaciji Plavaca. Međutim, to nije zadovoljilo Kvadradove apetite, pošto je njegovo srce uzela Stara dama. 

Zato će se u narednih 48 sati dogovoriti nova pozajmica univerzalca po desnom boku, što bi Čelsiju ovog puta trebalo da donese prihod od 4.000.000 evra. Više nego duplo što je za njega plaćeno prošlog leta (plaćeno 1.500.000 evra). 

Želju da se nastavi saradnja nije demantovao ni Bepe Marota.

„Nema razloga da krijem – postoji interesovanje. Imali smo priliku da napravimo dobru saradnju, što je veoma važno za nas. Dobar je igrač, odličan čovek, već poznaje sistem. Ako postoji Čelsijeva želja, mi ćemo rado pristupiti razgovorima. Mislim da možemo da ga vratimo na pozajmicu“, rekao je prvi operativac Bjankonera.

Ovaj potez vrlo lako bi sa sobom mogao da povuče i odlazak Stefana Lihtštajnera, o čemu je takođe Tutosport pisao. Navodno, Dortmund i Šalke su među klubovima koji žele sjajnog desnog beka, a kako bi konkurencija na toj strani bila upotpunjena Danijem Alvesom, jedan bi igrač morao da ode. Istina, Kvadrado može da igra i ofanzivno, ali sve to će uticati na Juventusovu taktiku u budućnosti. 

Inače, Juventus je uspostavio i inicijalne kontakte sa Anderlehtom oko kupovine zlatnog momka Jurija Tilemansa. Kraljevski klub iz Brisela je poslao zvanični dopis u kojem je istaknuto da je cena mladog centralnog veziste 25.000.000 evra. 

Kako i dalje nema pomaka po pitanju dolaska Matića, Matuidija i Vitsela, Dama bi mogla da se fokusira na Tilemansa.

Uskoro će sve biti zvanično!

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar