Digla se panika: Otkud njih dvije zajedno?

Slučajno se srele?

Svijet 16.08.2016 | 22:40
Digla se panika: Otkud njih dvije zajedno?
Američki mediji su na nogama nakon što je Ivanka Tramp, ćerka Donalda Trampa, republikanskog kandidata na američkim izborima objavila fotografiju na kojoj u Dubrovniku pozira s bivšom suprugom medijskog magnata Ruperta Murdoka, Vendi Deng Murdok, za koju se šuška da je devojka Vladimira Putina.



Iako su Vendi i Ivanka dugogodišnje prijateljice, a bivša supruga medijskog tajkuna čak je upoznala plavokosu naslednicu s njenim suprugom Džerdenom Kušnerom, američkim medijima njihovo prijateljstvo u novonastalim okolnostima izrazito smeta. Donald Tramp mesecima pohvalno priča o ruskom predsedniku i brani sve što je on uradio, ma koliko to američka javnost smatrala negativnim.

Iako je Tramp negirao da je ikada upoznao Putina, mnogi sad sumnjaju u to. Ljubavni život Vendi Deng Murdok nakon razvoda intrigira britanske medije. Navodno je njen brak pukao zbog afere s Tonijem Blerom, a nakon toga se navodno rodila ljubav između njen i Putina. Iako je ona negirala vezu s ruskim predsednikom, sve glasnije se šuška da je priča o njima ipak istinita. Stoga su američki mediji uvereni da zajedničko letovanje u Dubrovniku nije bilo posledica tek slučajnog susreta.

Izvor: Index.hr

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sova

16.08.2016 17:40

KIakva riba. Ali voli da se peca samo sa glavonjama...Kakva pošast nemorala vlada ovo je i dobro. I naši napaljeni tajkuni uklopili su se u tamni vilajet svetskih zbivanja....

ODGOVORITE
Name

pa5a vrti gdje burgija nece

16.08.2016 18:50

Pa otac Trampove sadasnje zene Melanije, koja je Slovenka, je 4 godine mladji od svog zeta Donada Trampa i dvije godine mladji od Trampove prve zene

ODGOVORITE