Nije im dugo trebalo! Problem među Srbima u Torinu!

Siniša Mihajlović i Nikola Maksimović znaju se dugo, a nije im trebalo dugo i da se pokače.

Fudbal 14.08.2016 | 14:30
Nije im dugo trebalo! Problem među Srbima u Torinu!
Problem među Srbima u Torinu.

Trener "bikova" Siniša Mihajlović, koji je svojevremeno kao selektor reprezentacije Srbije uveo tada mladog štopera Crvene zvezde Nikolu Maksimovića među "orlove", optužio je štopera iz Bajine Bašte za "ozbiljno odsustvo poštovanja, koje će teško biti popravljeno".

Miha je govoreći na konferenciji za medije istakao da je Maksimović u dobroj formi i da bi počeo meč 3. kola Kupa Italije protiv Pro Verćelija, ali...

Dogodilo se da štopera nije bilo ni u protokolu za utakmicu, nakon čega je samo podgrejana priča o tome da će za 25 miliona evra preći u Napoli.

"Juče se Maksimović nije pojavio na treningu, bez da je bilo kome šta rekao", izjavio je Mihajlović za "Sky Sport Italia", govoreći posle pobede od 4:1.

"To je ozbiljan nedostatak poštovanja. Takav incident biće teško popraviti. Videćemo šta će se dogoditi, ali pre svega on mora svim da se izvini", dodao je Miha.

Postoje indicije da će Torino pokušati da proda Maksimovića u inostranstvo, makar i za manje para, nego da pojača Napoli, koji je "zapeo" za njega.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar