Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje navijača

Beogradska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali N.E. /25/ zbog sumnje da je danas u naselju Železnik iz automatskog oružja ranio A.K. koji je prevezen u Urgentni centar.

Srbija 13.08.2016 | 21:29
Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje navijača
Alen Kostić

Iz MUP-a Srbije saopšteno je da je u N.E. osumnjičen za ubistvo u pokušaju.

U saopštenju se dodaje da su veliku pomoć policiji u ovoj akciji pružili i građani koji žive nedaleko od mjesta hapšenja.

N.E. je danas u 15.30 časova u Ulici radnih akcija u Železniku iz automatskog oružja pucao na A.K. koji je prevezen u Urgentni centar.

Beogradski mediji javili su ranije da je u pucnjavi u Železniku teško ranjen Alen Kostić /27/, vođa navijačke grupe "Partizana" pod nazivom "Zabranjeni".

Kostić je već ranjavan 2013. godine kada je nepoznati napadač u njega ispalio četiri hica iz pištolja. Policija je protiv Kostića podnijela više od 10 krivičnih prijava, a pokrenuta je i istraga zbog pokušaja ubistva.

Grupa navijača "Partizana" poznata kao "Alkatraz", čiji je vođa Đorđe Prelić, u stalnom je sukobu sa "Zabranjenima", kojim je jedan od vođa Alen Kostić. NJihov "rat" traje od septembra 2011. godine.

Izvor: Srna
Foto: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zoki

14.08.2016 07:54

Teški bolesnici, a kada ostanu bogalji ''

ODGOVORITE