Tragična sudbina jedne ''lude fudbalske glave''!

Pre tri godine na probi u Čelsiju, danas osuđeni ubica! U fatalnom incidentu nastradao je i nedužni Petar Petrović!

Fudbal 20.08.2016 | 23:30
Tragična sudbina jedne ''lude fudbalske glave''!
Nije sve u talentu, ima nešto i uglavi. Živ primer za opštepoznatu frazu je Jozef Halgren, momak koji je fudbalsko umeće mogao dobro da naplati i ostatak života provede u miru sa minimum šest nula na deviznom računu. Međutim...

Narednih 14 godina provešće iza rešetaka. Sud u Švedskoj osudio je Halgrena na zatvorsku kaznu zbog dvostrukog ubistva!

Naime, talentovani fudbaler je u društvu još četvorice „žestokih momaka“ učestvovao u mafijaškom poduhvatu u jednom geteborškom naselju, gde je, prema navodima lokalnih medija greškom usmrćen i izvesni Petar Petrović, slučajni prolaznik, koji je upucan ispred restorana. Napadači su ga pomešali sa metama.

Halgren se pre samo nekoliko godina našao na probi u Čelsiju, ali i nemačkom Hamburgu, Herevenu i Glazgov Rendžersu. Međutim, „luda glava“ je ponekad nestajala na nekoliko dana, dešavalo se i da se ne pojavi na treninzima... Raširenih ruku prihvaćen je svaki put kada bi se vratio u Geteborg, ali lošu narav nije promenio.

Treneri i saigrači su više puta pokušavali da mu pomognu. Nažalost, nisu uspeli. „Pojelo“ ga je okruženje, te će nastavak života provesti u ćeliji.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar