Sasuolo prodao napadača pred Zvezdu!

Viljareal "odvodi" odličnog napadača Sasuola.

Fudbal 09.08.2016 | 09:00
Sasuolo prodao napadača pred Zvezdu!
Trener Sasuola Euzebio di Frančesko ostao je bez važnog "šrafa" u napadu.

Već je postalo prepoznatljivo da njegov Sasuolo igra u formaciji 4-3-3, a da se najčešće u trojci u napadu mogu videti - desno Domeniko Beradi, u samom špicu Gregoar Defrel, dok je leva strana bila rezervisana za prodore Nikole Sansonea.

Di Frančesko će za mečeve sa Crvenom zvezdom u plej-ofu za Ligu Evrope morati da pronađe novo rešenje po desnoj strani, pošto je klub odlučio da prihvati ponudu Viljareala, pa će se ovaj napadač preseliti u Španiju u transferu vrednom više od 13 miliona evra.

Italijanski tim je pre nekoliko dana odbio "čistu" ponudu od 13 miliona evra, ali su uz dodatak višemilionskih bonusa prihvatili da se momak rođen u Minhenu preseli na "Madrigal".

Sansone će dres "žute podmornice" nositi narednih pet sezona, a za prethodne dve i po sezone u timu Di Frančeska odigrao je 83 meča i postigao 20 golova. 

Od napadač u timu Sasuolo ima još mlade Matea Politana, Dijega Falkinelija i Marsela Trotu, a ostaje da se vidi da li će se do mečeva sa Crvenom zvezdom pojačati na ovim pozicijama.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar