Partizan se oprašta od celog tima!

Crno-beli će, po svemu sudeći, sledeće sezone imati najmlađu ekipu u klupskoj istoriji.

Ostali sportovi 07.08.2016 | 08:45
Partizan se oprašta od celog tima!
Veoma teški dani Vaterpolo kluba Partizan i novi razlaz praktično cele šampionske generacije.

Prvak Srbije oprostio se ove nedelje i od kapitena Dimitrija Rističevića, koji je prešao u francuski Marsej, kao i od Mateje Asanovića, koji odlazi u rumunsku Oradeu, gde će igrati sa Gojkom Pijetlovićem, Dušanom Markovićem i Vojislavom Čupićem.

Zasad su Banjicu napustila OSMORICA igrača i trener Vladimir Vujasinović, koji će sledeće sezone predvoditi ekipu najvećeg kluba na svetu - Pro Reka.

"Žao mi je što ekipa nije ostala na okupu. Partizan ima najbolju školu vaterpola na svetu, gde igrači dolaze da igraju za džabe. Crno-beli su stub reprezentacije i nadam se da ću se brzo vratiti na Banjicu i da ćemoi uskoro jurišati na novu titulu prvaka Evrope", izjavio je Rističević za portal Vaterpolo vesti.

Dosadašnji kapiten crno-belih podvukao je da mu je veoma žao što Partizan prolazi kroz ovakvu situaciju i izrazio nadu da će neko uskoro pomoći klubovima.

"Hteo bih da se zahvalim Aleksandru Šoštaru i Vladimiru Vujasinoviću, koji je radio sa nama i bez koga ništa od ovoga ne bi bilo moguće", podvukao je.

Dosad su Partizan od igrača ovog leta napustili i Dimitris Tikas, Nemanja Vico (Vuljagmeni),Gavril Subotić (Posilipo), Danilo Adžić (Primorac), Lukas Gilen (Špandau) i Draško Gogov(Pečuj).

Uz njih, sa Banjice bi nakon Olimpijskih igara u Riju mogao da ode i reprezentativac Nikola Jakšić, za koga je zainteresovan šampion Evrope - Jug iz Dubrovnika.

Hronična besparica u srpskom vaterpolu vezala je ruke crno-belima i primorala ih da jednostavno gledaju kako im odlazi kompletan tim.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar