''Delije'': U srijedu počinje bitka za Zvezdaštvo!

"Zaboravite Evropu, zaboravite sve druge mečeve, ovo je za nas finale svih takmičenja", stoji u saopštenju najvatrenije navijačke grupe Crvene zvezde.

Fudbal 07.08.2016 | 08:00
''Delije'': U srijedu počinje bitka za Zvezdaštvo!
Bitka za zvezdaštvo kreće u sredu! Navijači Crvene zvezde, tačnije ona najvatrenija grupacija sa severne tribine, nezadovoljna onim što se dešavalo u završnici utakmice protiv Ludogoreca i ponašanjem publike, izdala je zvanično saopštenje u kom se obraća zvezdaškoj javnosti i poziva sve zaljubljenike u crveno-bele boje ne klonu duhopm posle eliminacije iz Lige šampiona, već da u još većem broju dođu na stadion.

Saopštenje Delija prenosimo u celosti:

„Iako nam sledi prvo gostovanje u Lučanima predstojećeg vikenda, Sever je odlučio da utakmicu protiv Voždovca proglasi za bitku za zvezdaštvo. Baš zato što je sreda, baš zato što smo na kraju utakmice sa Ludogorecom ispratili igrače sa 70 odsto manje ljudi nego na početku utakmice, baš zato hoćemo sada da vidimo gde smo i koliko vredi naš klub u trenutku kada nije termin najpovoljniji za sve ljude. Kada smo se pokazali loše na kraju produžetaka. Ovo je poziv za sve grupe sa severa, za svfakog pojedinca koji je podigao ruke na utakmici sa Bugarima na pitanje ko će doći na sledeću prvenstvenu utakmicu, da se pojave. Zaboravite Evropu, zaboravite sve druge mečeve, ovo je za nas finale svih takmičenja. Bez navijača Zvezda nije to što jeste i zato je ova utakmica važnije od mnogih drugih. Bitka za zvezdaštvo, bez koga nema ničega, upravo počinje“.

Crvena zvezda dočekuje Voždovac u sredu (10. avgust) u 19 sati na stadionu Rajko Mitić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar