Pucnjave u Ostinu na dvije lokacije

Jedna osoba je poginula, a četiri je ranjeno u centru teksaškog grada Ostin, kada je došlo do odvojenih pucnjava na dve lokacije.

Svijet 31.07.2016 | 12:01
Pucnjave u Ostinu na dvije lokacije
Policija u Ostinu je saopštila da je u centru tog teksaškog grada došlo do odvojenih pucnjava na dve lokacije i da ima više žrtava, a navela je i da su obe lokacije sada bezbedne.

Lokalni mediji su objavili, pozivajući se na medicinsko osoblje, da je više osoba ranjeno i da su najmanje tri među njima prebačene u lokalnu bolnicu, dok je jedna osoba ubijena, i to žena od 30-ak godina, prenosi Rojters.

Policija je putem Tvitera i Fejsbuka nešto pre 03.00 sati po lokalnom vremenu objavila da je u toku pucnjava u centru i upozorila građane da ne izlaze na ulice, javio je AP.

Policija je pola sata kasnije, takođe u poruci na Tviteru, saopštila da je došlo do odvojenih pucnjava na dve lokacije u istoj četvrti glavnog grada Teksasa i da u incidentima ima više žrtava.

"Obe lokacije su u ovom trenutku bezbedne", navodi se u poruci ostinske policije, prenosi britanska agencija, uz napomenu da se za sada ne zna koliko je ljudi upucano.

Izvor: RTS, Rojters, EN-Bi-Si, Si-En-En, Tanjug

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Hm

31.07.2016 10:19

Da li se to Ameri vracaju korjenima.

ODGOVORITE