Zlatan: Odbio sam Bekama zbog Murinja!

Zlatan Ibrahimović otkrio je da je imao ponudu da zaigra u klubu iz MLS lige pre potpisivanja ugovora sa Mančester Junajtedom.

Fudbal 29.07.2016 | 10:00
Zlatan: Odbio sam Bekama zbog Murinja!
Švedskog reprezentativca su, posle odlaska iz Pari Sen Žermena, želeli mnogi evropski i svetski klubovi, ali je na kraju odlučio da postane igrač 'Đavola’ .

U intervjuu za ’Gol’ otkrio je da je odbio ponudu Dejvida Bekama da igra za Majami, ali je želja da zaigra u Premijer Ligi na kraju presudila.

“Dejvid je moj prijatelj i on me je pitao da igram za njegov klub, ali sada želim da uradim velike stvari sa Junajtedom. Ipak, poštujem MLS ligu i sve je moguće. Kada sam odlučio da napustim PSŽ bilo je mnogo ponuda, ali sa Zlatanom je to normalno“, rekao je Ibrahimović.

Iako mu je ponuda bila primamljiva, ipak nije mogao da odbije bivšeg trenera iz Intera Žozea Murinja.

“Znam da su mnogi klubovi bili zainteresovani, ali šansu da igram na Old Trafordu i da ponovo sarađujem sa dobrim prijateljem Murinjom, bilo je nemoguće odbiti“, dodao je bivši igrač 'Neroazura'.

Samoproklamovani ’Bog Junajteda’ osvojio je ligaške titule u Holandiji, Španiji i Francuskoj i u oktobru će napuniti 35 godina i nema naznaka da će se uskoro penzionisati.

“Neču isključiti MLS u budućnosti, ali imam ugovor sa Junajtedom. U dobroj sam formi i mislim da ću igrati do 40, ali nikada ne možete predvideti šta vas čeka u budućnosti“, zaključio je švedski reprezentativac.

Ibrahimović je početkom jula potpisao ugovor sa ’Crvenim đavolima’ jednogodišnji ugovor za sumu od 200.000 funti nedeljno.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar