Volfzburg izgubio trku i odustao, očajni Kostić poručio: Hoću u HSV!

Ostaje da se dva kluba dogovore oko obeštećenja. Hamburger nudi 12.000.000, a Štutgart ne spušta ispod 17.000.000 evra!

Fudbal 23.07.2016 | 11:15
Volfzburg izgubio trku i odustao, očajni Kostić poručio: Hoću u HSV!
Liverpul - otpao, Inter - otpao, Valensija - otpala, Dortmund - otpao, sada je i Volfzburg - otpao!

Nadao se sportski direktor Vukova Klaus Alofs da će u Filipu Kostiću pronaći pravu zamenu za Andrea Širlea. Danima unazad trajali su „nategnuti“ pregovori sa Štutgartom i taman kada je izgledalo, pa čak bilo i najavljeno da će dogovor konačno biti postignut, a srpski reprezentativac dobiti novi klub – sve je palo u vodu. I to sve zbog Kostićeve želje da ipak ne pojača Volfzburg, već – Hamburger!

„Definitivno želim u Hamburger. To je najbolji klub za mene i moju karijeru. Tamo ću zasigurno postati bolji igrač“, jasno je Kostić poručio u razgovoru za Bild.

„Ovu odluku sam doneo još pre šest nedelja“, otkriva srpski krilni napadač, ali prolaz u HSV neće dobiti sve dok Štutgart ne pruži ruku i konačno prihvati uslove.

Mada, i ovde je situacija prilično nategnuta. HSV daje 12.000.000, Švabe traže čak 17.000.000 evra, uz napomenu da sigurno neće ići ispod petnaest miliona. Ali, Hamburger ne želi ni da čuje za tih spornih tri miliona, jer smatra da je i 12.000.000 dovoljno, pošto je Štutgart drugoligaš.

„Nemam informaciju šta će se desiti. Sve je na ljudima iz kluba. Nadam se da će uspeti da se dogovore sa HSV i završimo ovu priču. Jako sam nervozan. Nemam dozvolu da treniram sa Štutgartom, a satima čekam da čujem odluku. Nadam se da ću na kraju ipak završiti u Hamburgu“, zaključuje Kostić.

Čekajući da se saga završi...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar