Moto GP: Lorencov pik na sve ili ništa do poslednje runde sa Markezom!

Aktuelni Moto GP šampion, Horhe Lorenco najavljuje bespoštednu borbu do kraja šampionata jer ne želi da preda titulu!

Ostali sportovi 25.07.2016 | 11:15
Moto GP: Lorencov pik na sve ili ništa do poslednje runde sa Markezom!
Motociklista Muvistar Jamahe, Horhe Lorenco smatra da ima još dovoljno vremena za osvajanje Moto GP titule. Španac je uveren da 48 bodova zaostatka za Markom Markezom nije nepremostiva prepreka ukoliko savlada smanjeno samopouzdanje i počne da vozi stabilno kao što je to ranije činio.

Ukoliko se osvrnemo u ne tako davnu prošlost, Horhe Lorenco je nakon pobede u Italiji imao 10 bodova više od svog zemljaka iz Repsol Honde, Marka Markeza. Međutim, situacija se od tih dana veoma izmenila pošto Lorenco nije bio u stanju da sakupi više od sedam bodova i to sa tri trke.

"Šampionat još uvek nije gotov, pa je najvažnije povratiti samopouzdanje, kako bi mogli da počnemo da ostvarujemo dobre rezultate. Jednostavo, moramo zaboraviti na poslednje tri trke i okrenuti se nastavku šampionata“, rekao je aktuelni šampion, Horhe Lorenco i još jednom podvukao šta je to što ga tišti, a što ga je na Saksenringu obaralo sa motocikla poput čunjeva u kuglani!

„Gume, one su problem, nadam se da ću uspeti da se naviknem na Mišlenove pneumatike. Loše mi leže u hladnijim i vlažnim uslovima, jer su to najgore okolnosti po mene", zaključio je Španac i dodao kako će mu odmor dobro doći kako bi savladao nagomilanu nervozu, i vratio se u šampionat u željenoj formi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar