Novak bez konkurencije u Torontu!

Najbolji teniser sveta ne bi trebalo da ima većih problema da osvoji novi trofej turnira Masters serije!

Tenis 22.07.2016 | 22:45
Novak bez konkurencije u Torontu!
Novak Đoković za nastup na Olimpijskim igrama u Riju zagrevaće se na mastersu u Kanadi. Za razliku od njega, najbliži pratioci na ATP listi i najljući rivali odustali su od odlaska u Toronto.

Najpre je branilac trofeja Endi Marej saopštio da pre Kanade bira Španiju, a onda su oragnizatorima otkazali učešće i Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Španac je saopštio da želi da se maksimalno pripremi za Olimpijske igre posle zdravstvenih problema koje je imao, dok je Švajcarac kao razlog nedolaska u Toronto naveo umor.

Federer će najmanje izgubiti propuštanjem Rodžers kupa ove sezone, budući da prošle godine nije ni igrao na tom turniru pa ne brani bodove, dok je Nadal 2015. zaustavljen u četvrtfinalu, pa će biti "u minusu" 180 bodova.

Novak Đoković, koji bi eventualnim trofejom u Kanadi "zacementirao" prvo mesto na ATP listi, prošle godine zaustavljen je u finalu. Bolji je bio Endi Marej.

Đoković će u Torontu, osim u singlu, nastupati i u dublu sa Nenadom Zimonjićem, što će biti priprema za Olimpijske igre.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar