Marez presekao, Ranijeri potvrdio da je gotovo!

Samo nekoliko dana posle Ranijerijeve pretnje klupom, Alžirac doneo konačnu odluku.

Fudbal 23.07.2016 | 08:30
Marez presekao, Ranijeri potvrdio da je gotovo!
Sjajne vesti za navijače Lestera! Rijad Marez je odlučio da ostane i odbije sve zainteresovane klubove. To je sinoć potvrdio i menadžer Lisica, Klaudio Ranijeri.

Mada, konkretne ponude nisu ni stigle. Šuškalo se o Arsenalu, Barseloni, Pari Sen Žermnu, ali sve je završeno na tome. Marez nije ni dobio neku brutalno dobru ponudu zbog koje bi insistirao na transferu kao Kante koji je otišao u Čelsi.

„Mislim da su svi u Lesteru srećni i zadovoljnoi. Gotovo je, završili smo sa prelaznim rokom. I da, to znači da Marez ostaje. On to želi“, rekao je Ranijeri koji je pre samo nekoliko dana zapretio Alžircu selidbom na klupu ako je nezadovoljan.

Ipak, pre će biti da je Marez „zadovoljan u Lesteru“ jer nije dobio ponudu kakvu je očekivao.

To znači da je Lester mimo svih očekivanja uspeo da zadrži okosnicu šampionskog tima. Podsetimo, Džejmi Vardi je produžio ugovor, sinoć je i kapiten Ves Morgan parafirao novu vernost do 2019. godine, sada i Marez ostaje... To je mnogo više od onoga što su i najveći optimisti mogli da se nadaju. Predviđalo se da će bogatiji klubovi očerupati Lester posle senzacionalne titule.

Za sada je otišao samo Kante koji je bio jako važan član tima, ali je iz Nice dovedenNampaliz Mendi kao zamena. Stigli su i rezervni golman Ciler, štoper Ernandez iz Hihona i nigerijski napadač Ahmed Musa kao najveće pojačanje. iako Ranijeri kaže da je pijaca završena, može se očekivati dovođenje još jednog štopera i jednog veziste, kao i prodajaLeonarda Uljoe.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar