Marko Grujić: Jak, visok - pravi koktel za Premijer ligu!

Liverpulovi treneri uvereni da će doskorašnji fudbaler Crvene zvezde izrasti u ozbiljnog igrača!

Fudbal 17.07.2016 | 13:00
Marko Grujić: Jak, visok - pravi koktel za Premijer ligu!
Debi iz snova, pa nek je preko puta i Flitvud. Ali Jirgen Klop je odmah umeo da Marka Grujića spusti na zemlju poručivši mu da ćuti i nastavi da radi. Klopovi saradnici iz stručnog štaba, međutim, uvereni su da je podloga tu i da je 20-godišnji vezista na putu da postane ozbiljan premijerligaški fudbaler.

Mišljenje profesionalaca ipak je mnogo bitnije od utiska navijača, pa i euforije kojoj su podložni mediji. Mada je Grujićev talenat morao da se primeti u pobedi od 5:0 protiv Flitvuda. Iznuđen penal, pa gol, stativa, nekoliko dobijenih duela u kojima je pokazao snagu.

"Veoma samo, veoma optimistični. Ali ne samo zbog srede, znali smo dobro još i ranije šta sve može", kaže za klupski sajt Peter Kravjec, pomoćnik u Liverpulovom stručnom štabu.

"Dobro je počeo i odavde možemo da radimo. Da radimo sa njim, da se razvija, napreduje. Marko ima sposobnost da igra na različitim pozicijama u sredini terena. Ali mlad je igrač, tek treba da se prilagodi i Premijer ligi i našem sistemu igre. Međutim znamo da su ti potrebni snažni i visoki igrač - to je koktel za premijerligaški fudbal. Marko ima sve karakteristike da se brzo prilagodi", zaključio je Kravjec.

Rečima Jirgena Klop: Tišina i naporan rad. I sve će doći na svoje.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar