Konte: Pitaću Ranijerija za savjete!

Novi menadžer Čelsija Antonio Konte kaže da će pozvati Klaudija Ranijerija, menadžera Lester Sitija, kako bi dobio neki savet u vezi sa Premijer ligom.

Fudbal 16.07.2016 | 10:00
Konte: Pitaću Ranijerija za savjete!
Bivši trener Juvenutsa i selektor Italije preuzeo je 'Plavce' po ispadanju 'Azura' u četvrtini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj, a saradnju sa timom sa Stamford Bridža dogovorio je još pre nekoliko meseci.

Konte će biti četvrti Italijan koji će predvoditi neki od klubova iz elitne ostrvske lige u narednoj sezoni, pored Valtera Macarija (Votford), Frančeska Gvidolina (Svonsi Siti) i spomenutog 'Tinkermena'.

"Nekoliko italijanskih trenera je predstavljalo našu zemlju u Premijer ligi i to je velika čast i obaveza, a ja jedna čekam da budem deo svega toga. Nisam imao previše vremena, pa nisam još uvek razgovarao sa Ranijerijem, ali ću ga u narednih nekoliko dana svakako pozvati, kako bi mi dao neki savet. Znam kako je potrebno da se ponašam, uostalom – kada dođete u bilo koju novu zemlju potrebno je da se pritajite i na što više načina pokušate da se priviknete na novo okruženje", dodao je Konte.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar